Dierenkamp

Direct aanmelden
Datum
17 t/m 21 juli 2023
Locatie
Zuid-Veluwe
Doelgroep
8-12 jaar
Prijs
€ +/- 305,-

Het Dierenkamp van Natuurontdekkers is voor echte dierenliefhebbers! Struin door de dierentuin en ga mee edelherten zoeken. Heb je wel eens gezien wat ze bij de dierenambulance doen? En weet je wat voor bijzondere diertjes er allemaal tussen de bladeren leven? Kom het ontdekken bij het dierenkamp!

Op kamp gaan we elke dag leuke op avontuur in de natuur. De leiding kookt elke avond een vegetarische maaltijd waarbij veel biologische producten worden gebruikt. Ook ontbijt en lunch is gezamenlijk in het gebouw of midden in de natuur.

Voor verschillende kinderen zijn verschillende bedtijden passend. We letten daarom goed op of kinderen erg moe zijn en eerder naar bed mag altijd.

 

Programma

Het precieze programma is nog niet bekend. Het zal een combinatie zijn van natuur-activiteiten die altijd een succes zijn en nieuwe onderdelen. In ieder geval gaan we natuurlijk naar Burgers’ zoo!

FAQ

De leiding bestaat uit jonge, enthousiaste vrijwilligers. De vrijwilligers hebben meestal een groene of pedagogische achtergrond en hebben er allemaal heel veel zin in om een een superleuk kamp van te maken!

Contactpersoon voor dit kamp is . U kunt de contactpersoon bereiken via het contactformulier (tabblad).

Copy link
Powered by Social Snap