Waterkamp

Direct aanmelden
Datum
22 t/m 26 juli 2024
Locatie
Earnewald
Doelgroep
8-12 jaar
Prijs
€ ongeveer €310,-

De zomer is weer begonnen! Een betere tijd om op kamp te gaan is er niet. Bij het Natuurontdekkers waterkamp gaan we lekker naar spelen aan het water van de Alde Feanen. Kom je ook mee kikkers vangen, dijken bouwen om Nederland te redden, zwemmen of een rondje kanoën? Daarnaast staan spannende avondspellen en marshmallows roosteren ook nog op de planning. Ga je ook mee?

Op kamp gaan we elke dag leuke op avontuur in de natuur. De leiding kookt elke avond een vegetarische maaltijd waarbij veel biologische producten worden gebruikt. Ook ontbijt en lunch is gezamenlijk in het gebouw of midden in de natuur.

Voor verschillende kinderen zijn verschillende bedtijden passend. We letten daarom goed op of kinderen erg moe zijn en eerder naar bed mag altijd.

 

Programma

Het precieze programma is nog niet bekend. Maar er zullen veel water activiteiten gedaan worden, zoals: kanovaren, dijken bouwen, zwemmen en water beestjes vangen.

 

FAQ

De leiding bestaat uit jonge, enthousiaste vrijwilligers. De vrijwilligers hebben meestal een groene of pedagogische achtergrond en hebben er allemaal heel veel zin in om een een superleuk kamp van te maken!

Contactpersoon voor dit kamp is Marin Middel. U kunt de contactpersoon bereiken via het contactformulier (tabblad).